iPad tips & tricks

ipad tips og tricks

Er du den lykkelige ejer af en iPad? – Så er du garanteret interesseret i at få nogle anvendelige tips og tricks til hvordan du bedst udnytter din iPad. Med en Apple iPad i hånden, der hvis du udnytter den optimalt, hurtigt kan gå hen og blive dit foretrukne arbejdsredskab. Apple’s iPad er et fantastisk produkt og lærer man at udnytte alle dens funktioner og muligheder, har du i hånden en ny, digital følgesvend, som du nødig vil undvære.

I menuen “iPad tips og tricks” har ipadnyheder.dk samlet en række stærke tips og tricks til iPad. Der er gode tips og tricks både til den nybagte- samt den rutinerede iPad-bruger. Specielt som nybagt bruger vil du kunne finde en række stærke tips og tricks til hvordan du får størst udbytte af din nye iPad.

Som udgangspunkt kan alle iPad tips og tricks anvendes på både iPad 2, iPad 3, iPad 4 samt på iPad mini. Med denne samling af uundværlige tips og tricks til iPad, vil man begynde at kunne forstå iPad’ens popularitet. Man vil med andre ord få øjnene op for, at man med en iPad kan udføre mange af de samme ting, man kan gøre med en almindelig computer – bare meget nemmere. God fornøjelse!

 

Film og musik

Apple AirPlay
Email på iPad
Forbindelse mellem iPad og iPhone
Fotos på iPad
Apple AirPrint
Apple AirPort Express
Blandede tips og tricks