Film på iPad 2 – nu direkte fra iTunes

Se film på iPad 2 direkte fra iTunes

Køb eller lej film fra iTunes

Gratis er det ikke – men til gengæld er der mange af dem! Vi taler naturligvis om det der skete i sidste uge – nemlig at Apple åbnede op for download/streaming af film og serier direkte fra iTunes.

Dette har indtil nu ikke været muligt i Danmark – stort set kun i USA. Men nu er der åbnet op og det virker super godt. Der er muligt enten at købe film eller at leje filmen for et mindre beløb.

Inden du beslutter dig for at leje eller måske købe en fil, er der mulighed for at se et preview af filmen. Det eneste der kan kaste skår i glæden, er hvis du har en dårlig Wi-Fi forbindelse til internettet. I så tilfælde kan filmen hakke lidt. Men hvis ellers din internetforbindelse er stabil og tilmed har en fornuftig download hastighed, så kører det helt fint og uden problemer.Filmene som du nu enten kan købe eller leje i iTunes, er opdelt i forskellige kategorier og priser. Mend denne opdeling er det nemt og overskueligt af få overblik over de tilgængelige film. Udover den nævnte kategorisering kan du jo altid anvende søgefunktionen, hvis du ikke lige finder hvad du leder efter lige med det samme.

Se film fra iTunes på iPad 2

Film fra iTunes direkte på iPad 2

Det at man nu kan hente sine film nemt og hurtigt direkte fra iTunes, har efter vores mening tilføjet endnu et godt argument for at du skal vælge en iPad fremfor andre mulige alternativer til en tablet computer. Det er ganske enkelt nemt og bekvemt af finde, vælge og se film på iPad’en (eller iPhone’en) nu.

Når der nu er åbnet op for alle herlighederne fra iTunes i form af film og serier, lige til at hente og få vist på iPad’en, vil vi her på ipadnyheder.dk også gerne slå et lille slag for en mindre investering man kan foretage for så at få endnu mere ud af sine film på iPad’en:

Køb en Apple TV boks! Med denne lille boks kan du trådløst streame medie-indhold direkte fra din iPad (og iPhone) til dit HDTV. På den måde får du mulighed for at se de nyeste film og serier direkte på dit TV. Apple TV boksen har længe kunnet købes i Danmark (i modsætning til hvad nogle medier har skrevet). Apple TV boksen kan købes her.Comments are Closed