iPad Apps

Apps er dét der gør iPad’en til det den er: En super cool gadget! Uden apps på iPad’en er begejstringen for iPad’en nok begrænset. Apps er større eller mindre programmer du enten køber eller downloader gratis fra Apple’s App Store. Der findes mange tusind forskellige programmer til iPad’en. Nogle programmer er super-anvendelige, andre kan måske betegnes som knap så anvendelige, men der er formodentlig noget for enhver smag i App Store.

App Store åbnes direkte fra din iPad. Apple har gjort et stort arbejde med at katagorisere de mange apps, så det er relativt overskueligt at finde relevante apps. Naturligvis er der også en søgefunktion, så det er bare med at komme igang nu. Her på iPadnyheder.dk vil du kunne finde omtaler og anmeldelser af  de bedste og mest populære apps.

Apps, apps , apps – masser af apps!

I den velkendte og populære App Store fr a Apple findes der nu mere end 65.000 apps til iPad. Apps er jo det der gør din iPad, iPhone og iPod Touch til de fantastiske gadgets som de er og det faktum at der nu findes mere end 65.000 apps at vælge imellem, gør jo ikke mindre interessant af få fat i en iPad. Men hvilke apps skal man så vælge. App Store har gjort det let at finde rundt i de mange tusinde apps ved hjælp af opdeling i kategorier. Ligeledes findes der i App Store “News”-lister, “Hot”-lister osv. Alligevel kan det være sin sag at få overblik. Efterhånden findes der også flere websider der lister, anmelder og giver point til apps. Nogle fokuserer kun på danske apps, nogle har både dankse og udenlandske apps med og nogle fokuserer kun på spil apps.
Leder du efter en bestemt app, kan du søge efter den i søgefeltet herunder:

Her på ipadnyheder.dk vil vi også gerne hjælpe dig med finde de mest interessante og nyttige apps således du kan få mest mulig nytte ud af din iPad. Det vil gennem anmeldelse af forskellige typer apps. Anmeldelserne vil blive inddelt i forskellige kategorier. I listen herunder kan du se nogle af de kategorier vi vil tage op:

Listen er på ingen måder udtømmende og den vil blive udvidet med tiden. Find den kategori du interesserer dig for og klik videre og find lige den app du måske står og mangler.