Forbind iPad og iPhone i 4 nemme skridt

Brug iPhone 4 som hotspot for iPad 2

iPhone 4 som hotspot for iPad 2

Er du den heldige ejer af både en iPad 2 og en iPhone 4 og spekulerer du over hvordan du får forbundet de to enheder med hinanden? Hvis det er tilfældet, så bliv her og læs videre. I det følgende vil vi beskrive hvordan du med 4 nemme skridt får forbundet enhederne med hinanden.

Nu er der måske nogle der spekulerer over hvorfor man nu skal forbinde iPad’en med iPhone’en? Der kan naturligvis være flere årsager, men en af de væsentlige er, at du kan udnytte din iPhone’s 3G forbindelse til at få din iPad (Wi-Fi modellen uden 3G) på internettet, uden at du er i nærheden af et trådløst netværk!
Med lanceringen af iOS vers. 4.3 blev det muligt at få en iPhone 4 til at fungere som en mobilrouter/et internet access point, med mulighed for at tilslutte op til 5 enheder til din iPhone, og dermed udnytte telefonens adgang til 3G nettet. Følg disse 4 skridt for at forbinde din iPad 2 med din iPhone 4:
  1. Åben “Indstillinger” og vælg “Internetdeling” – aktivér Internetdeling på din iPhone 4.
  2. På iPad’en eller iPad 2’en åbnes “Indstillinger” og “Wi-Fi” aktiveres.
  3. På iPad’en vælges “iPhone 4” under “Vælg andet netværk”.
  4. På iPad’en indtastes nu den kode du kan se på din iPhone 4.
Nu har du etableret en forbindelse mellem din iPad og din iPhone 4, således du kan benytte telefonens 3G forbindelse til at gå på internettet m.m. fra din iPad.
iPad 2 på internettet via iPhone 4

Surf på iPad'en via iPhone 4 hotspot

Muligheden for at kunne udnytte iPhone’ens 3G forbindelse fra din iPad er faktisk rigtig smart og særdeles anvendelig. Ikke alene kan du gå på internettet samt tjekke og skrive mails, men du kan f.eks. også anvende FaceTime, selvom du jo faktisk ikke er i nærheden af et Wi-Fi hotspot. Det samme gælder mht. anvendelsen af Skype – hvis du vil føre “rigtige” telefonsamtaler med venner, bekendte eller forretningsforbindelser, der ikke har FaceTime.

I tilfælde af at du skal anvende din iPad 2 til at føre samtaler enten via FaceTime eller via Skype, kan det være en fordel at få fat i et såkaldt Smart Cover til iPad’en (hvis du ikke allerde har et). Smart Cover til iPad 2 er et supersmart og genialt cover der samtidig fungerer som en særdeles praktisk holder, der gør at du er fri for at sidde og holde iPad’en mens du føre en samtale. Læs mere om Apple Smart Cover til iPad 2 her og se oversigt og farver, matrialer samt priser på Apple Smart Cover her.

Comments are Closed