Få Google Maps tilbage igen på din iPad

Google Maps i iOS 6

Har du opdateret til den nyeste version af Apple’s styresystem iOS 6? Måske har du allerede prøvet Apple’s egen kort applikation og konstateret at denne app ikke helt lever op til dine forventninger? Det er der ihvertfald mange der har! Man kan dagligt læse om nye eksempler på de mangler og fejl der desværre findes i Apple’s egen Kort applikation.

Som så mange andre drømmer du dig måske også tilbage til den tidligere Kort Applikation – nemlig Google Kort? Du behøver ikke kun at drømme – det er faktisk muligt at få Google Kort tilbage på til iPad igen. Det er ikke helt det samme som før, men i nogle tilfælde dog bedre end Apple’s Kort app. Du skal gøre følgende for at på Google Kort funktionaliteten tilbage på din iPad:

  1. Åben Safari-browseren på din iPad
  2. Indtast denne webadresse i adresse-feltet i Safari: maps.google.com. Hermed åbner du den mobile version af Google Kort med det samme.
  3. Nu bliver du spurgt om tilladelse til at dele lokationsdata – hvilket du svarer “OK” til (ellers kan Google Kort ikke finde din placering).
  4. Det næste du skal gøre er at tilføje dette link til din hjemmeskærm – klik på “Deling” ikonet (findes øverst i Safari-browseren) og vælg “Tilføj til hjemmeskærm”.
  5. Sådan – nu har du Google Kort tilbage på din iPad (iPhone).

Få Google Maps på din iPad igen

Når Google Kort afvikles som en webapplikation har du ikke helt samme funktionalitet som i Google’s originale Kort app, men det er tæt på. Én ting som du sikkert vil mangle er Google Street View funktionen, men forlydender siger at Google arbejder på at gøre Street View tilgængelig i webapplikationen hurtigst muligt.

Comments are Closed