Apple AirPlay

Apple AirPlay på iPadSom ejer af enten en iPad, iPhone eller måske en iPad Touch har du sikkert hørt om det, men måske endnu ikke prøvet det eller endda ikke helt forstået hvad det er for en størrelse?.

Vi taler her om Apple AirPlay – en af de nye features der kom med i iOS 4.2. Det er naturligvis også tilgængeligt i den seneste version af styresystemet iOS 4.3.
Fortvivl ikke, vi skal nok forklare dig alt om hvad Apple AirPlay går ud på. AirPlay er en enkel og simpel måde hvorpå du trådløst kan streame musik, fotos og video til AirPlay kompatible enheder.

Sådanne enheder kunne være Apple AirPort Express, Apple TV eller enheder fra trediepartsleverandører (musikanlæg eller højtalere). Angående trådløs streaming af video kræver det at du har en Apple TV boks samt en HDTV med HDMI-indgang.


Apple TV og iPadMen s du streamer enetn musik, fotos eller video kan du sagtens anvende din iPad, iPhone eller iPod Touch til at surfe på eller checke emails. Dette sker uden forstyrrelse af det streamede indhold.


Se en glimrende demonstration hvordan Apple AirPlay fungerer sammen med iPad, i videoen herunder:

Comments are Closed