iPad og Apple AirPort Express

Apple AirPort Express og iPadI en tidligere artikel har vi kort løftet sløret for en af de nye features i Apple seneste release af dets iOS styresystem – nemlig Apple AirPlay. Apple Airplay så første gang dagens lys i iOS 4.2, og er kort sagt en feature der lader dig streame trådløs musik og video til AirPlay kompatible enheder. En sådan enhed kunne være Apple AirPort Express. Du kan læse mere om hvad AirPort Express kan gøre for dig herunder.

Apple AirPort Express er en 802.1 a/b/g/n trådløs router/wi-fi forstærker med indbygget audio output samt USB-port for tilslutning af printer eller harddisk. Syntes du ikke du har lyst til at investere i et nyt musikanlæg og alligevel gerne vil have mulighed for at kunne afspille den musik du har købt og downloadet til din iPad, iPhone eller iPod Touch, så er AirPort Express måske lige det du har brug for. Det er nemlig muligt at tilslutte dine højtalere direkte til AirPort Express enheden og via Apple AirPlay kan du streame din musik trådløst til AirPort Express enheden og dermed direkte ud i dine højtalere. AirPort Express enheden er udstyret med 3.5 mm jackstik.

Udover at kunne streame din musik trådløst fra enten din iPad, iPhone eller iPod Touch har AirPort Express også en række andre særdeles praktiske funktioner.

  • Deling af netværk: Del dit trådløse netværk med op til 10 brugere.
  • Deling af printer: Tilslut din printer til AirPort Express og gør printeren til husets centrale printer. Du har trådløs udskrivning i hele huset samt fra din iPad, iPhone eller iPod Touch.

Apple AirPort Express koster ca. 700,- i butikkerne.

Se en demonstration af Apple AirPort Express i videoen herunder:Comments are Closed