Få Google Street View på iPad og iPhone igen!

Så er det igen muligt at anvende Google Street View fra hhv. din iPad og din iPhone. I en tidligere artikel har vi beskrevet hvor du kunne få Google Maps tilbage igen på din iPad, men på det tidspunkt virkede Google Street View endnu ikke. Det har Google imidlertid hurtigt fået rådet bod på.

Det vil uden tvivl glæde mange brugere af iOS-enheder, som siden software opdateringen til iOS6, har været henvist til at anvende Apple’s egen korttjeneste, som mildest talt ikke er blevet modtaget med stor begejstring, og det med rette. Dette har Apple såmænd efter et par dage selv måtte indrømme og henviser endda selv til at man anvender andre korttjenester som f.eks. Google Maps, indtil Apple får styr på deres egen Kort app.

I artiklen der henvises til ovenfor beskrev vi hvordan du hurtigt og nemt kunne få Google Maps tilbage på din iPad eller iPhone og nu kan vi så vise dig hvordan du også kan anvende Google Street View igen. Du skal gøre følgende for at aktivere Google Street View:

Google Street View på iPad

  1. Tryk på det ikon hvor du har gemt et direkte link til Google Maps
  2. Find den by eller det sted du vil se nærmere på
  3. Nu skal du blot trykke på et kendt sted på kortet – f.eks. et busstoppested, en butik eller lignende. Der vil typisk være et ikon du kan trykke på, disse steder.
  4. I nederste højre hjørne af skærmen, vil du kunne se ikonet af en lille mand blive synlig. Tryk på dette ikon og der åbnes nu et nyt browser-vindue med Google Street View.

Google Street View tilbage på iPad og iPhone

 

Comments are Closed