Opsætning af password til email på iPad

20120408-175012.jpg

Er du også en af de iPad ejere der ikke kan have din iPad i fred? Er den også hos dig blevet så populær hos dine børn, at de vil låne den konstant?
Så er du helt sikkert ikke den eneste. Med de mange muligheder for underholdning og læring for børn, er iPad’en naturligvis populær hos de kære små, og helt at forbyde dem at anvende iPad’en er naturligvis ikke en reel mulighed.

Hvis man ellers har deaktiveret den såkaldte “in app purchase” funktion er der jo heller ingen problemer forbundet med at overgive iPad’en til de små. Måske lige bortset fra det faktum, at børnene har fri adgang til din email konto! Nu ville det jo så være rigtigt smart hvis man bare kunne aktivere en password funktion på email-kontoen, men den mulighed har Apple desværre ikke stillet til rådighed! Så overskriften på denn artikel er faktisk ikke korrekt, idet det ganske enkelt ikke er muligt at lukke for email-kontoen med et password på iPad’en. Men hvad gør man så? Fortvivl ikke – der findes en simpel løsning, som vi beskriver herunder.

I al sin enkelhed går tricket ud på, at man midlertidigt “slukker” for email kontoen, mens børnene underholder sig med iPad’en. Det gøres på følgende måde:

  1. Åben “Indstillinger” app’en
  2. Vælg “E-post, kontakter, kalendere”
  3. Under “Konti” vælges din email-konto
  4. “E-post” sættes herefter til OFF, på den lille knap i højre side af skærmen

Så er der “slukket” for email-kontoen og du kan trygt overlade din iPad til børnene, uden du behøver at bekymre dig om de nu bevist eller ubevist får afsendt emails i dit navn.

Når børnene er færdige med at spille, se film eller lære, så “tænder” du bare for din email-konto igen og dine mails vil igen være at finde på iPad’en. Du behøver ikke være bekymret for at dine emails forsvinder, idet du ikke sletter din Emil-konto, men bare midlertidigt “slukker” for den, for så at “tænde” for den igen.

20120408-174204.jpg

Comments are Closed