Softwareopdatering til iPad – iOS 5.1

iOS 5.1 til iPad og iPhone
Sidste nyt (01-10-2012): Se denne artikel om hvordan du opgraderer din iPad til iOS 6.
Samtidig med lanceringen af den nye iPad d. 7. marts, introducerede Apple også den næste version af styresystemet til alle iOS-enhederne. Den nye version hedder iOS 5.1 og softwaren er også kompatibel med de tidligere versioner af iPad’en samt til iPhone (iPhone 3Gs og fremefter).
En sådan softwareopdatering indeholder naturligvis en række nyheder og forbedringer, men i relation til iPad’en vil de følgende nyheder nok være de mest interessante:
  • Et mindre redesign af Kamera app’en til iPad
  • Mulighed for at slette fotos direkte fra Photo Stream
  • Optimering af lyden iforbindelse med afspilning af film og TV shows
  • Forbedret kontrol af hastighed og “30 sek. tilbage” funktion iforbindelse med afspilning af podcasts
  • Genius mix og Genius spillelister tilgængelig for iTunes Match abonnenter (ikke i DK endnu)
For at opdatere din iPad til iOS 5.1 kan du benytte en af følgende metoder:
  • Tilslut iPad’en til iTunes via USB-kablet (iTunes finder så selv frem til at der er en ny version af iOS)
  • Benytte Software Update funktionen på iPad’en (trådløst)
Hvis vi lige skal nævne et par tydelige ændringer i iOS 5.1 så er det f.eks. i kamera app’en, hvor “tag-foto” knappen nu altid befinder sig i højre siden i midten, uanset om du holder kameraet i portræt- eller landskabs-mode.
En anden ændring er tilføjelse af en knap der hedder “Indstillinger” (er placeret forneden til venstre på skærmen). Med denne knap kan du hurtigt skifte mellem tilføjelse af et “net” (grid) på skærmen og fjerne det igen.

 

iOS 5.1 til iPad og iPhone
Hvis du benytter Software Update funktionen på iPad’en til at opdatere til iOS 5.1, vil du få vist en liste over de væsentlige ændringer, inden opdateringen går igang (se foto ovenfor).
ipadnyheder.dk vil i kommende artikler yderligere beskrive de ændringer iOS 5.1 har bragt med sig samt komme med tips og tricks til hvordan du udnytter dem bedst muligt på din iPad.

Comments are Closed