Rygter: Discount iPhone på vej – kommer der også en discount iPad?

iphone - ipad - tablet-PCVedvarende rygter siger, at der er en såkaldt discount iPhone på vej. Først kom rygterne fra mere eller mindre pålidelige kilder, men nu skriver én af verdens mest anerkendte finansaviser – Wall Street Journal, at Apple skulle være på vej til at lancere en ny produktlinje. Kilden til nyheden er dog anonym, men det hævdes at han skulle have set prototypen til en ny og billig udgave af iPhone.

Nu kan man så selv vælge om man vil tro på dette eller ej! Men et faktum er dog, at man længe har undret sig over, at Apple kun har valgt at satse på de dyre telefoner. Der eksisterer et boomende marked for billige smartphones, som Apple derved går glip af. Allerede nu vælter det frem med forholdsvis billige (i hvertfald billigere en iPhone) Android-mobiler som selv verdens mindre bemidlede kan få råd til.

Jamen kommer der så også en discount iPad, kunne man med rette spørge sig selv. For ligesom på mobilmarkedet, hvor de billige Android-mobiler vælter frem, begynder konkurrencen på tablet-PC markedet også at forme sig. Formentlig vil også en del at disse konkurrende tablets’s blive en del billigere end iPad’en. Spørgsmålet er således så også her, om Apple vil gå glip af dette, ligeledes bommende marked. Eksperter siger, at markedet for tablet-PC’er vil vokse betydeligt i de kommende år.

Rygter angående den kommende discount iPhone siger, at den skulle være halvt så stor som den nuværende iPhone, og tilsvarende skulle prisen også blive halveret. En sådan halvering af prisen kombineret med mobilselskabernes tilskud, skulle således gøre det muligt at konkurrere med de øvrige mobiler (primært Android-mobiler) på markedet.

Kan man så tilsvarende forestille sig en discount iPad, der er halv så stor som den nuværende iPad og til den halve pris? Ja, det er måske en del vanskeligere end med en iPhone! En iPad er jo det den er, bla. i kraft af dens størelse. Flere konkurrerende tablet-PC’er er netop mindre end ipad’en, og netop dette bliver de kritiseret for. Så mon ikke at man allerede nu kan afskrive en discount iPad. Anyway, som kommer iPad 2 med sikkerhed på banen, inden en eventuel discount udgave.

Comments are Closed