iOS 6 og iPad – vedhæft fotos i dine emails

20120922-202415.jpg

Selvom der ikke sidder noget fantastisk kamera i din iPad, så har du garanteret alligevel en masse fantastiske billeder, som du har overført, gemt på din iPad. Og som de fleste vil du sikkert gerne dele dine fantastiske billeder med omverdenen (familie, venner, på Facebook, Flickr m.v.). Det er nu blevet lidt nemmere efter lanceringen af iOS 6. Især når vi taler om at sende billeder med email til din famile og dine venner.

I den tidligere version af styresystemet skulle man via Fotos app’en for at vælge et foto og så derefter vælge afvisende billedet med en email, og der var kun tale om et billede af gangen. Selve fremgangsmåden var ikke særlig intuitiv. Men det er slut nu. Med iOS 6 er det blevet meget nemmere.

  1. Nu åbner du blot email app’en og tryk på knappen i øverste højre hjørne for at starte en ny email besked.
  2. Nu vælger du din modtager og udfylder emne-feltet som sædvanligt
  3. I Body-feltet holder du nu en finger nede et kort stykke tid og der fremkommer så en menu-linje, og herfra skal du vælge menupunktet “Indsæt foto eller video”.
  4. Nu åbnes Foto app’en automatisk og du kan vælge et billede fra et af dine albums.
  5. Hvis du vil indsætte flere billeder, trykker du blot på samme måde et andet sted i din email og du får lov at vælge et billede igen. På den måde kan du indsætte lige så mange billeder, du har behov for.

Det ville naturligvis have været endnu mere praktisk hvis man kunne vælge flere billeder i samme omgang, men sådan har Apple så ikke valgt at gøre det i denne omgang – måske kommer det i næste revision af styresystemet. Uanset denne lille anke, så er det trods alt en klart mere intuitiv fremgangsmåde end tidligere.

20120922-201322.jpgComments are Closed