iPad sikkerhed: Fjern Slideshow-knappen fra din startskærm

Fjern iPad slideshow-knap fra startskærmenVil du gerne beskytte indholdet på din iPad? Vil du gerne have dine fotos på din iPad for dig selv? Vidste du at selv om du har password beskyttet din iPad, så er det muligt at få adgang til dine billeder gemt på din iPad!

Det svage punkt er slideshow (Billedramme) knappen der som default er synlig på din iPad startskærm, også selv om iPad’en er password beskyttet. Ved blot at trykke på knappen, kan man altså se de fotos der ligger på iPad’en, selv om den som udgangspunkt var låst med et password.

Hvis du gerne vil undgå at uvedkommende skal have adgang til dine billeder, så følg med her. Vi viser dig hvor nemt det er at forhindre.

Sådan gør du

  1. Åbn app’en “Indstillinger”
  2. Tryk på “Generelt”
  3. Tryk på “Lås med kode”
  4. Aktiver “Lås med kode”
  5. Efter du har indtastet en kode, bliver muligheden for at aktivere/deaktivere “Billedramme” synlig.
  6. Slå nu funktionen “Billedramme” fra.

Resultatet er at knappen “Billedramme” der aktiverer slideshowet med dine fotos, ikke mere er synlig på din startskærm.