iPad dock fra Philips

iPad dockEr det nu også nødvendigt med en dock til sin iPad? Ipad’en er jo dyr nok i sig selv – er det virkelig nødvendigt med ekstra tilbehør? Det er jo naturligvis helt op til den enkelte. Men et argument kunne jo være, at selvom man har betalt i dyre domme for iPad’en, så vil man godt lige give det ekstra det koster for, at den også skal se godt ud, når man ikke lige bruger den. Ja, og så kunne man jo vælge en såkaldt højtaler dock og nyde den musik man har downloadet til sin iPad.

Der findes allerede et væld af forskellige højtaler docks som passer både til iPad, iPhone og til iPod Touch, men Philips har nu lanceret en dock særligt velegnet til iPad’en. Du kan dog sagtens placere din iPhone eller din iPod Touch i docken uden problemer.

Fidelio 8550 er navnet på docken fra Philips og dens design er kraftigt inspiret af Apple’s design stil, og iPad’en passer derfor perfekt i docken. Du kan sagtens være bekendt at have denne dock Philips og din iPad stående fremme i stuen, på kontoret eller hvor du nu foretrækker det.

iPad dockFidelio 8550 docken giver dig naturligvis adgang til din musik fra iPad’en, men også til alarm og sleeptimer funktion mm. Adgangen til musikken kan bl.a. ske gennem en app som Philips har skabt specielt til brug sammen med denne dock. Fidelio-app er navnet på det lille program, som du kan downloade både til iPad og til iPhone. Den medfølgende fjernbetjening gør det ganske nemt at finde rundt i den musik du har gemt på din iPad. Fjernbetjeningen er iøvrigt kan fornuftig at se på – hvilket den slags absolut ikke altid er!

Fidelio 8550 er også en behagelig oplevelse når vi taler om lydoplevelsen. Den leverer generelt en god og behagelig lyd, dog kan man sagtens finde andre ( og langt dyrere) iPad- og iPhone docks der kan leverere en endnu bedre lyd. men til prisen er det faktiak et ganske godt køb.

iPad dock med bluetoothUdover at du kan placere din iPad direkte i docken, kan du også få afspillet lyd på docken via Bluetooth, dvs. uden at iPaden sidder i docken. Der følger en lille holder med, således du kan placere din iPad i denne mens du måske ser film, og vil have lyden ud via docken. Dette setup fungerer også ganske fint. Dog er lyden ikke helt på højde lyden når iPad’en er palceret direkte i docken. Til slut skal det lige nævnes at Fidelio-app’en driller lidt, idet den tilsyneladende kun vil afspille musik fra allerede oprettede play-lister og ikke direkte fra musikbiblioteket på iPad’en. Dette bliver der forhåbentligt rettet op på i en kommende opdatering af app’en.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *