iPad 2 er et faktum!

iPad lanceret af Steve JobsSå skete det endeligt. iPad 2 blev lanceret, præcist som de fleste rygter havde forudsagt d. 2. marts 2011, i forbindelse med Apple’s pressemøde. Det var endda selveste Mr. Steve Jobs der i egen høje person præsenterede den nye iPad 2. Lever iPad 2 så op til forventningerne? Jo, det må man i høj grad konstatere. De fleste af rygterne viste sig at tale sandt, men der var også nogle få overraskelser. Herunder følger en liste over de forbedringer som iPad 2 har i forhold til den første iPad.

  • Ny og hurtigere processor
  • Kamera og HD-video
  • HDMI-udgang
  • Tyndere design
  • Smart beskyttelses-cover (ekstra tilbehør)

Processor
Apple har udstyret den nye iPad 2 med en helt nyudviklet dobbelt-kerne processor, A5, der er op til dobbelt så hurtig ved almindelig databehandling som forgængeren, A4. Og som er op til 9 gange hurtigere end A4 når det gælder grafik-behandling. Den nye iPad 2 er altså væsentlig hurtigere en den oprindelige iPad.

Kamera

iPad 2 kamera

Rygterne om to kameraer på iPad 2 talte altså sandt, idet den nye iPad 2 netop er udstyret med to kameraer. Et HD-kamera på bagsiden, så man kan optage billeder og HD-video og et kamera på fronten, så man kan føre videosamtaler via Apples særlige FaceTime-funktion, over trådløst netværk, som blev introduceret med iPhone 4. Videosamtaler kan føres med iPod 2 og iPhone 4-brugere.

HDMI-udgang

iPad 2 HDMI-udgang

iPad 2 er også blevet udstyret med en HDMI-udgang. årsagen er naturligvis at iPad 2 har fået et bagside-kamera, der kan optage HD-video. Via HDMI-udgangen kan man således få vist sine optagelser direkte på fladskærmen.

Tyndere design

iPad 2 tyndere

Den nye iPad 2 er blevet tyndere. Faktisk noget tyndere end den første iPad. Faktisk er iPad 2 blevet så tynd, at den er tyndere end iPhone 4. Helt præcist måler iPad’en i tykkelsen nu 8,8 mm. Når man ser ser den på billeder sammenlignet med den første ipad, så ser den supertynd ud. Den ser meget lettere og mere elegangt ud. Det ser faktisk ud, som om den kunne flyde på vand. Dem der har prøvet at holde en iPad 2, udtaler også at den faktisk er lettere at holde i en hånd, når man skal betjene den. Super cool!

Beskyttelses-cover

iPad 2 cover

Samtidigt med ipad 2 har Apple også lanceret et nyt beskyttelsescover. Coveret er supertyndt og dækker kun forsiden. Coveret hægter så at sige sig selv fast til iPad 2 via små magneter, og når coveret foldes hen over hele skærmen, så slukker ipad 2 sig selv. Åbnes coveret igen, tændes ipad 2’en med det samme. Coveret kan foldes således det kan anvendes som hhv. en understøtning og en holder til iPad2’en, når du anvender den i hhv. liggende og stående position. Coveret er ekstra udstyr og fåes i to forskellige materialer, hver i en række forskellige farver.

iPad 2 cover magneter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *