Så kom iPadnyheder.dk endelig igang!

Så kom dagen endelig, hvor iPadnyheder.dk så dagens lys. Sitet har være på vej et stykke tid og endelig kan alle nu ånde lettet op og komme igang med det aller vigtigste, nemlig at poste indlæg omhandlende alletiders mest fede gadget – nemlig Apple’s iPad.

Nu er der nok nogen der ikke syntes at iPad er noget af det fedeste, men “so what”  – højest sandsynligt er det fordi de ikke har én selv, eller aldrig har haft et Apple produkt mellem hænderne! Dem der har prøvet en iPhone, en iPod Touch eller en iPad, ja vi ved hvad vi snakker om. Det ér en super cool gadget – ingen tvivl om det!

Jamen, man kan ikke ringe fra den, er der nogen der vil indvende! Nu er det jo heller ikke nogen telefon – men prøv at installere Skype og vupti – så kan du ringe til “den ganzen Welt” når du er koblet på Wi-Fi.

Når man læser de forskellige anmelderser rundt omkring på nettet, så er der næppe nogen tvivl om, at langt de fleste er solgt med det samme. Det ér og bliver en fed oplevelse at anvende en iPad – og når man først er igang er man “hooked”.

God fornøjelse med læsningen her på iPadnyheder.dk fremover.

Comments are Closed