Super trick: Få mere plads på din iPad

itunes music på din iPadEr du musik-entuaist og samtidig en af dem der har en iPad eller iPhone med begrænset plads? F.eks. 8GB eller 16GB? Vi kan nok blive enige om at den slags “små” modeller ikke længere kan dække de flestes behov, i disse tider hvor vi alle bliver mere og mere mobile og forventer at vi have vores digitale liv med overalt hvor vi bevæger os. Desværre er det nok virkelighed for rigtigt mange. En nem løsning er jo blot at købe topmodellen med maximum plads. Desværre er det ikke noget alle har mulighed for – topmodellerne indenfor iPad og iPhone koster kassen. Heldigvis findes der et lille trick, der kan give dig en del mere plads på din iPad og iPhone.

Lad os tage fat i vores musik-fan nævnt i starten af artiklen. Han elsker musik, men står overfor det daglige problem, at han kun har plads til et begrænset antal musiknumre på sin IPad eller iPhone.

Her skal der så lige lyde en advarsel til alle lyd-entuaister! Vores trick indebærer en begrænsning af lydkvaliteten på dine musik-filer, så hvis du absolut ikke kan acceptere noget mindre end tabsfri (loss-less), er dette trick ikke noget for dig.

Her kommer så selve tricket til at få mere plads på din iPad og iPhone:

1. Den første ting du skal gøre, er at tilslutte din iPhone til din computer.

2. Dernæst åbner du programmet iTunes og vælger fanebladet “Summary”.

3. Under “Indstillinger”, bør du kunne se en boks, der ligner denne:

ipadnyheder_mere_plads_ipad

4. Det blanke felt er en drop-down menu, hvorfra du kan vælge hvilken bithastighed, du vil konvertere din musik til. Jo lavere bitrate, jo mindre filstørrelse – hvilket gør at du kan få plads til op til hundredvis af flere musikfiler på din iPad eller iPhone.

5. Efter valg af bitrate, klikker du på “Synkronisér” knappen, og den konverterede musik vil blive overført til din iPad eller iPhone.

Få adgang til al din musik direkte fra din iPad 2

Comments are Closed