Vigtigt – opdatér din iPad nu!

Apple har i sidste uge frigivet opdateringer til iOS softwaren som styrer henholdsvis din iPad og din iPhone.  Af de fleste betegnes denne frigivelse som en sikkerhedsopdatering af iOS, og det kan derfor kun anbefales at du hurtigst muligt downloader og installerer denne opdatering på din iPad og/eller iPhone. Vi har beskrevet fremgangsmåden nedenfor:

1. Åbn app’en Indstillinger og vælg Generelt i den venstre menu. Herefter trykker du på Softwareopdatering i den højre menu.

ipadnyheder_ios7_sikkerhedsopdatering

 

2. Styresystemet op din ipad ( i dette tilfælde iOS 7) vil nu tjekke med Apple’s servere om der findes en opdatering. Som det kan ses nedenfor hedder den seneste opdatering iOS 7.0.6. Tryk nu på Hent og installer.

ipadnyheder_ios7_sikkerhedsopdatering1

 

3. Nu skal du erklære dig enig i Apple’s betingelser for at anvende den gratis software. Tryk på Enig (når du har læst betingelserne :-)).

ipadnyheder_ios7_sikkerhedsopdatering2

 

4. Som du kan se vil iPad nu hente den ventende opdatering og automatisk installere den på din iPad. iPad’en vil automatisks genstarte efter opdateringen. Det tager mellem 5 og 10 min., at fuldføre opdateringen (afhængig af hastigheden på din internet-forbindelse).

ipadnyheder_ios7_sikkerhedsopdatering3

 

Comments are Closed