Super tip – få en webbrowser på dit Apple TV

Dette tip gør det muligt at surfe på internettet direkte på din fladskærm. Som du nok allerede har opdaget har dit Apple TV ikke som standard nogen mulig for at surfe direkte på internettet, som du f.eks. kan gøre på din computer eller din iPad (eller iPhone). Det tillader Apple ikke – endnu!

Ved at følge nedenstående trin, kan du alligevel surfe på internettet på din fladskærm. Det betyder at du kan sidde i sofaen og via din iPad (eller iPhone) og vise indhold fra internettet for hele familien (alternativt – dette tip er også praktisk i forbindelse med præsentationer).

Du skal bruge en app – AirWeb som via Airplay og dit Apple TV, viser en webbrowser på din fladskærm. Hvis du er hardcore iPad bruger vil du måske nu indvende – at man da bare kan bruge AirPlay direkte fra iPad’en og på den måde vise din iPad’s skærm på fladskærmen! Jo, det kan du ganske korrekt gøre, men forskellen er at du med AirWeb vil indgå de to brede sorte streger i hver side af skærmen – AirWeb app’en gør nemlig, at du får en fuldskærm’s webbrowser vist på din fladskærm.

ipad_nyheder_airweb_apple_TV

Opsætning af AirWeb på din iPad  (eller iPhone) er enkel og nem. Webbrowseren fungerer via enkle tryk og bevægelser, og er som sådan rigtig nem at anvende. Eneste minus kan måske være at du ikke kan gemme bookmarks, så hver gang du skal besøge websider, skal du altså taste URL’en.Comments are Closed