iPhone 5

iPhone 5De første rygter om iPhone 5 begynder nu at florere. Her på iPadnyheder.dk skal vi ikke holde os for gode til også at bringe disse.

Nu handler dette site jo primært om iPad, men vi vælger alligevel engang imellem at bringe nyheder (og rygter) om iPhone, da vi formoder at mange iPad ejere og iPad interessede også er ejere af- eller interesseret i iPhone.

Denne gang kommer rygterne ikke fra de sædvanlige velinformerede kilder i USA, men fra kinesiske medier. Ifølge de kinesiske medier bliver iPhone 5 lanceret i tredie kvartal 2011. iPhone 5 skulle få en metalbagside istedet for en glasbagside som iPhone 4 har det. Antenneproblemerne fra iPhone 4 skulle således også blive løst i iPhone 5. iPhone 5 skulle have samme størrelse som iPhone 4, dog med en 4″ skærm istedt for de nuværende 3,5″.
Der er også en klar forventning om, at A4-processoren som sidder i iPhone 4, bliver udskiftet med den såkaldte A5-dualcore processor fra iPad 2, hvilket igen formodes at gore iPhone 5 til en lynhurtig smartphone.
Man kan måske sige at ovennævnte nyheder egentlig ikke er så store nyheder, men nærmere bare hvad der er forventet. En egentlig nyhed er så dog at iPhone 5 formodes at blive udstyret med en såkaldt NFC-chip (NFC = near-field communication), hvilket gør det muligt at betale direkte med din smartphone.
Her på ipadnyheder.dk følger vi aktivt med i hvad der sker på henholdsvis iPad og iPhone fronten, og vi vil bringe nyhederne/rygterne så snart vi får kendskab til disse, så følg med her på ipadnyheder.dk.

Comments are Closed