iPad 2 Smart Cover – se priser her

iPad 2 Smart Cover

iPad 2 Smart Cover

Hvis du skulle være så heldig fornylig at være blevet ejer af en iPad 2, leder du måske netop ny efter et iPad 2 cover?
Heldigvis behøver du ikke ikke lede så længe! Der findes nemlig en hel del muligheder, når vi taler om cover til iPad 2. Der findes både de såkaldte sleeves, forskellige typer læder covers samt de helt nye Smart Cover’s. Alle fungerer de glimrende som cover for din iPad 2 og dermed som beskyttelse for din iPad 2. I det følgende beskrives det special-designede iPad 2 Smart Cover nærmere.

Om iPad 2 Smart Cover er der kun én ting at sige – genialt! Det er måske et stort ord, syntes nogle? Men Smart Cover til iPad 2 er så meget mere end bare et cover til din iPad 2.

Udover at fungere som et cover er Smart Cover designet samtidigt med iPad 2, til også at fungere som en supersmart holder, både når du skriver, når du læser eller ser film. Smart Cover tænder og slukker ligeledes automatisk din iPad 2.

Det at Smart Cover er designet samtidigt med udviklingen af iPad 2, gør at den passer perfekt til iPad 2 – et tyndt og samtidigt solidt og holdbart iPad 2 cover, der via indbyggede små magneter, passer perfekt til din iPad 2.

Køb iPad 2 Smart Cover nu – klik her og se priserne

En sidste smart detalje ved Smart Cover til iPad 2 er indersiden af coveret. Det er lavet af et microfiber materiale der holder glasset på din iPad 2 ren og fri for fedtede fingre. Se også tidligere artikel om iPad 2 Smart Cover med en demonstrationsvideo.

Smart Cover til iPad 2 fås i to typer af materiale – læder og polyurethan. Hver type af materiale fås i flere forskellige farver. Klik på linket overfor og se billeder af alle de forskellige materialer og farver.Comments are Closed