5 fantastiske forretningsapps til iPad

For mange er iPad’en ikke blot et stykke legetøj. Man kan sagtens nøjes med at kun bruge den som legetøj, spillekonsol osv. Men hvorfor ikke udnytte den som et seriøst stykke forretningsværktøj, næsten på højde med en bærbar PC.

Dét der kan gøre forskellen, er naturligvis nogle af de mange apps man kan downloade enten gratis eller for et relativt beskedent beløb. Herunder har vi listet 5 fantastisk gode apps som kan være med til at gøre din iPad til et værdifuldt forretningsværktøj:

Evernote
Evernote er intet mindre end en genial app! Evernote fås både til iPhone, iPad samt til PC og Mac. Herudvover kan du også få adgang til Evernote via en webbrowser, dvs. fra hvilken som helst computer. Det er bla. En af de ting der gør Evernote genial – du kan nemt og hurtigt få adgang til dit indhold uanset hvor du befinder dig og fra hvilken enhed du nu måtte have i nærheden af dig.

 

5 fantastiske forretnings-apps til iPad 2

Evernote til iPad

Men hvad kan du så bruge Evernote til konkret, spørger du måske? Evernote er din online virtuelle hukommelse – gem alle dine tanker, noter, ideer, fotos osv. i Evernote og det bliver aldrig væk. Evernote er et værktøj til at gemme og organisere alle dine noter i. Du kan gemme dine noter som tekstnoter, tage billeder og sende emails til din Evernote. Alt det du gemmer bliver gemt online, så du nemt og hurtig har adgang til det fra enten din computer, din smartphone eller din iPad.
Evernote er perfekt til følgende:
 • Evernote er et godt redskab til at gemme og sortere/organisere research i.
 • Brug Evernote til at organisere opgaver og projekter med (kan deles med andre).
 • Gem noter fra undervisningen online.
 • Brug Evernote til at gemme ideer og billeder til senere inspiration.
 • Klip artikler og links direkte fra din browser og gør dem tilgængelig i Evernote
Udover at du har nem adgang til alt det du skal huske, er det også supersmart at Evernote automatisk indekserer dine noter og gør dem søgbare. Ligeledes kan du yderligere organisere dine noter ved at oprette notesbøger samt tildele de enkelte noter “tags”.
Evernote skal hentes og installeres på hver af de enheder du vil anvende Evernote på. Installationsprocessen foregår lynhurtigt og uden problemer.

Tilsidst et lille tip til hvor du yderligere kan få stort udbytte af Evernote: Der findes et lille plug-in, du kan downloade til din browser. Dette plug-in gør at du supernemt og lynhurtigt kan “klippe” og gemme indhold fra nettet, og det bliver så gemt online på serveren og er så tilgængelig fra alle de enheder du har installeret Evernote på – det er ganske enkelt genialt og super anvendeligt.

Evernote app’en er gratis og kan hentes i App Store

 

WordPress
Har du som et led in dine forretninger brug for at opdatere dine evt. websites og kører disse websites på CMS-systemet WordPress – ja, så er WordPress app’en et must. Med WordPress app’en er det supernemt at styre din WordPress blog eller dit WordPress website fra din iPad eller din iPhone.

 

Wordpress- 5 fantastiske forretnings-apps til iPad

Wordpress til iPad

Du kan godkende/afvice kommentarer til din blog, du kan oprette og editere blog-indlæg og websider og du kan med lethed tilføje fotos og video i dine indlæg eller på dine websider.
Eneste krav for at anvende WordPress app’en er at du har enten en WordPress.com blog eller en WordPress.org løsning, der kører hos en internetudbyder. Krav til WordPress er at det skal være version 2.9.2 eller højere.

WordPress app’en er gratis og kan hentes i App Store

 

Skype
Hvis du i forbindelse med din forretning har behov for at komme i kontakt med kunder, leverandører osv. så er Skype app’en til iPad helt uundværlig. Skype gør det nemt at få kontakt, samt for andre at få kontakt med dig, hvad enten du er hjemme eller på farten.
Skype - 5 fantastiske forretnings-apps til iPad

Skype til iPad

Det bedste ved det hele er så at det jo er gratis – Skype app’en er gratis og alle samtaler er gratis, vel at mærke hvis kontakten foregår fra Skype til Skype! Men det bør næppe være et problem, idet de fleste idag anvender Skype. Se iøvrigt mere omtale af Skype til iPad her (LINK).

Skype til iPad er gratis og kan hents i App Store

 

LinkedIn
LinkedIn app’en giver dig adgang til dine LinkedIn kontakter på farten. Find og få forbindelse til mere end 135 mill. LinkedIn brugere. Med LinkedIn app’en har du nem adgang til at følge med i brancenyheder, at følge med i de LinkedIn grupper du er medlem af samt mulighed for hurtigt at opdatere dit eget netværk om nyheder. Alt sammen mens du er på farten.
LinkedIn - 5 fantastiske forretnings-apps til iPad

LinkedIn på iPad

LinkedIn app’en er gratis og kan hentes i App Store

 

TeamViewer for Remote Control
Hvis du i forbindelse med din forretning er meget på farten og typisk og helst kun har din iPad (og iPhone) med dig, så har du måske brug for app’en TeamViewer for Remote Control. TeamViewer for Remote Control giver dig mulighed for at få adgang til din PC uanset hvor i verden du befinder dig. Du kan gøre nøjagtigt det samme på PC’en, som hvis du sad foran den.
TeamViewer - 5 fantastiske forretnings-apps til iPad

TeamViewer på iPad

TeamViewer for Remote Control kan anvendes til følgende:
 • Fjernadgang – få nem, hurtig og sikker adgang til computere og servere over hele verden
 • Hjemmekontor – arbejd på din arbejdscomputer fra dit hjemmekontor
 • Filoverførsel – overfør filer og mapper problemløst
 • Fjernvedligeholdelse – vedligehold servere og løs computerproblemer uanset hvor du befinder dig
 • Onlinemøder – gennemfør onlinemøder for op til 25 deltagere
 • Præsentationer – afhold onlinepræsentationer som salgsstøtte
 • Online uddannelse – spar penge og gennemfør uddannelse online
 • Teamwork – samarbejd om dokumenter online i realtid

TeamViewer for Remote Control er gratis (til privat brug) og kan hentes i App StoreComments are Closed