Den nye iPad – så er den her!

20120309-170549.jpg

Den nye iPad! Ja, det var faktisk dét den kom til at hedde, den længe ventede iPad, som alle troede skulle hedde iPad 3, iPad HD eller iPad 2S. Der var mange bud, men ingen af dem ramte rigtigt, idet den kom til at hedde – the new iPad! Så kunne man jo allerede nu begynde at spekulere i, hvad den næste version så kommer til at hedde: Bliver det så en iPad 3, iPad 4 eller “the new new iPad? Men istedet for at gætte på navne vil vi hellere se lidt på hvad den nye iPad egentlig byder på – altså den iPad der blev præsenteret d. 7 marts, i Californien.

Følgende kan fremhæves som værende de væsentlige nyheder på den nye iPad fra Apple:

  • Retina display (super skarp skærm med en opløsning på hele 2048×1536 pixels)
  • 5MP kamera (bagside kamera der også understøtter video-optagelse i HD-kvalitet på 1080p)
  • Understøttelse af 4G LTE netværk
  • Siri-stemmestyring (muligt at diktere tekst til den nye iPad – email etc.; ikke fuld Siri funktionalitet som i iPhone 4S)
  • Nye og udvidede apps (iWork, iMovie og Garageband – og derudover løftede Apple sløret for en iPad-udgave af iPhoto, der ellers har været forbeholdt Mac-computere)
  • Hurtigere og bedre processor (A5X quadcore graphics)

Apple har også allerede frigivet en del video materiale om den nye iPad. På dette link kan du finde den første TV-reklame for den nye iPad samt en introduktionsvideo for den nye iPad.

Apple har ligeledes frigivet den fulde optagelse fra selve præsentationen af den nye iPad. Den er 85 min. lang, men har du lidt tid, så er den faktisk værd at se. Samtidigt med introduktionen af den nye iPad, præsenterede Apple ligeledes den nye Apple TV boks samt en række nyheder iforbindelse med den nye release af iOS styresystemet – iOS 5.1.

I forbindelse med præsentationen af den nye iPad, offentliggjorde Apple ligeledes hvornår den nye iPad ville være tilgængelig i en lang række lande verden over, og den nye iPad forventes således til Danmark d. 23. marts 2012. Men den nye iPad kan allerede forudbestilles nu.

20120309-171842.jpg

Comments are Closed