Søg efter fotos på din iPad

ipadnyheder_fotos1Efterhånden har de fleste nok fået gemt mange hundrede fotos på din iPad, og nu er udfordringen at det kan være særdeles vanskeligt at finde bestemte fotos igen. At lede efter et bestemt foto imellem hundredvis af fotos kan være et mindre mareridt. Desværre er det endnu ikke muligt at tagge (mærke) eller tilføje beskrivelser til fotos i Fotos app’en, men der findes dog et tip, der trods alt gør det lidt nemmere at finde bestemte fotos, end tidligere. Apple har nemlig tilføjet en ny funktion, der giver dig mulighed for at søge på fotos – efter sted, dato, tid, og selv albumnavn. Dette gør søgningen efter bestemte fotos lidt nemmere.

Sådan gør du:

  1. For at søge dine fotos, først gå til Fotos, og tryk på søgeikonet, som er placeret øverst til højre.
  2. Indtast derefter oplysninger, du mener at kunne huske om dit foto. For eksempel ønsker du at finde alle de fotos, du har taget derhjemme? Skriv “Bynavn” og en samling af fotos, du har taget i “Bynavn”, vil poppe op.

Det gør det relativt nemt af finde bestemte fotos, du har gemt på din iPad. Det skal dog også lige nævnes at ovennævnte tip, naturligvis også kan anvendes på din iPhone, når du har behov for at finde frem til bestemte fotos.

ipadnyheder_fotos

Comments are Closed